Over ons

De Groeiplek is een creatieve broedplaats, inspiratiecentrum en experimenteerplek.  
We zijn  ondernemers die willen groeien in een Waardevolle economie (Wondernemen).  

Op de Groeiplek kunnen ondernemers terecht die met hun project of onderneming oplossingen willen vinden voor maatschappelijke problemen. Mens en menselijkheid staan centraal. We willen door te ondernemen werken aan waardevolle groei en iets betekenen in de wereld. Door te bouwen aan een samenleving waarin iedereen gelijkwaardig is en er toe doet. Waar mensen aangesproken worden op hun mogelijkheden en kansen, niet op hun beperkingen. Ieder mens is ten slotte kwetsbaar.
We nodigen uit tot ontmoeting  en samenwerking van ondernemers, professionals, bewoners en maatschappelijke organisaties. We richten ons op de regio met mooie, duurzame, ambachtelijke  producten en diensten  die lokaal gemaakt en geleverd worden.

We werken als collectief zoveel mogelijk samen. Zo kan ieder doen waar hij/zij goed in is. Door kennis en ervaring te delen kunnen we samen meer dan wanneer ieder voor zich werkt.

Samen zijn we op ontdekkingsreis naar een betere samenleving. Bij ons doet ieder individu ertoe en we willen de ruimte en de faciliteiten bieden waarin mensen zich optimaal kunnen ontplooien.