Pandeigenaren

Een makelaar, woningbouwcorporatie, projectontwikkelaar, overheidsinstelling of andere pandeigenaar kan te maken krijgen met leegstand. Leegstaande panden oefenen aantrekkingskracht uit op  vandalen, daklozen en koperdieven. Bij leegstand liggen verloedering en verwaarlozing op de loer en is er kans op vandalisme. KwintDrenthe lost leegstand op door te bemiddelen in bewoners/bedrijven die ruimte zoeken. Wij staan bekend als  sociaal makelaar.

Invulling van uw pand
Elk leegstaand pand krijgt, afhankelijk van uw wens, een passende invulling: van startende ondernemer tot kunstenaar en van expositieruimte tot woning. Zorgvuldig geselecteerde bruikleners houden uw pand representatief en leveren bescherming tegen vandalisme, verwaarlozing en kraak. Ook voor schijnbaar onbruikbare ruimtes zoeken wij een geschikte invulling.

Als kwintdrenthe nemen wij uw pand snel in gebruik. Wij kunnen panden overnemen, eventueel met zittende bewoners en al. Mocht u uw pand weer nodig hebben, dan leveren we het binnen een maand weer op.

Gemotiveerde bewoners Wij zoeken voor u gemotiveerde  “startende” ondernemers en bewoners die wij zorgvuldig selecteren. Soms is tijdelijke nood de aanleiding, soms kiezen mensen ook heel bewust voor een goedkope tijdelijke oplossing. Zowel bewoners als ondernemers waarderen onze erg betaalbare tarieven. Garantie voor herhuisvesting kunnen we niet bieden, maar we doen hier wel altijd ons best voor.

Technische service Waar nodig en na overleg treffen wij technische voorzieningen. Wat we aanbrengen, wordt ook weer verwijderd voordat de bruikleen periode afloopt. Om naast de invulling ook de uitstraling van het pand optimaal te houden, verzorgen we gratis het klein onderhoud en het groen rondom het pand. Daarnaast let de technische dienst op brandveiligheid en op energieverbruik.

Wat doet KwintDrenthe voor u?

  • Samen met u stellen we een overeenkomst vast die, eventueel na een proefopdracht, aansluit op elke willekeurige situatie. We handelen flexibel en snel.
  • We selecteren een passende invulling voor uw pand. Er wordt een contract met passende instructies aangegaan.
  • We verlenen toegang bij tussentijdse bezichtigingen.
  • We nemen meterstanden op en bieden technische ondersteuning.
  • We leveren een pand dat u weer nodig heeft, binnen een maand op in de afgesproken staat.

Voor contact: 0641571368